Beställ Radioreklam

Ett stort antal närradiostationer över hela Sverige samarbetar nu och erbjuder möjligheten att göra reklam över hela landet till ett mycket bra pris. Via samarbetet gör du billigare reklam än om du vänder dig direkt till varje station.
 Det är ett nytt samarbete och en ny möjlighet för er och vi erbjuder troligtvis den mest kostnadseffektiva reklam ni som företagare kan göra. Troligtvis Sveriges billigaste reklamplats.
Vi erbjuder olika Reklampaket - till exempel ett som innehåller fyra (4) reklaminslag per dag i fem (5) dagar via varje deltagande station,  sammanlagt 300 reklaminslag i veckan, och med våra priser har ni möjlighet att sända fler reklaminslag per dag eller under en längre period, vi utformar lösningar som passar era marknadsföringsbehov.
Vid de deltagande stationerna beräknar Radio- och Telestyrelsen att lyssnartillfällena uppgår till 700,000 per vecka. Du har 300 chanser i veckan att nå fram till dem med ditt reklaminslag - vilket torde vara att likställa med marknadsföringens guldåder, reklamens Klondike. Varför? Gissa vad denna möjlighet skulle kosta dig - och ring sedan så får du svaret.

Stationerna finns bland annat i storstadsregioner som Göteborg, Malmö/Lund/Köpenhamn, Uppsala och på turistorter som Gotland och Båstad för att nämna några.
Radiostationerna sänder  även via webben så i praktiken når reklaminslagen ut i hela världen. 
Antalet stationer som ingår i nätverket växer hela tiden.

För information;

Mail; info@deborahenglund.com
Mobil; 0768-355960