Rikstäckande Radioreklam
Efter att tidigare ha jobbat som programledare i närradio och dessutom ha lång erfarenhet av säljyrket har jag kontakter inom närradio. Nu förmedlar jag reklam till närradiostationer över hela landet vilket du som annonsör kan dra nytta av.
Ett stort antal närradiostationer över hela Sverige samarbetar nu och erbjuder möjligheten att göra reklam över hela landet till ett mycket bra pris. Priset du får genom mitt kontaktnät är billigare än om du själv köper reklam - även från de riktigt stora stationerna i storstäderna.

Detta är ett upplägg som passar väldigt bra för den som snabbt vill nå ut med sin nya websida eller e-butik och snabbt ha nya besökare online - till ett mycket lågt pris

Hög ROI - return on investment.

Troligtvis Sveriges billigaste reklamplats.
 
Vi erbjuder olika Reklampaket - till exempel ett som innehåller fyra (4) reklaminslag per dag i fem (5) dagar via varje deltagande station,  sammanlagt 300 reklaminslag i veckan - till priset av 18,995kr exkl moms. 
Med våra priser har ni möjlighet att sända fler reklaminslag per dag eller under en längre period.  

Vi utformar lösningar som passar era marknadsföringsbehov.

Vid de deltagande stationerna beräknar Radio- och Telestyrelsen att lyssnartillfällena uppgår till 700,000 per vecka.  Att jämföra med de stora dagstidningarna som SvD som når en lika stor läsarkrets över hela landet - och tar över 400,000 kr exkl moms för en veckas annonsering på ett uppslag i tidningen.

Du har 300 chanser i veckan att nå fram med ditt reklaminslag - vilket torde vara att likställa med marknadsföringens guldåder, reklamens Klondike.

Stationerna finns bland annat i storstadsregioner som Göteborg, Malmö/Lund/Köpenhamn, Uppsala och på turistorter som Gotland och Båstad för att nämna några.

Radiostationerna sänder  även via webben så i praktiken når reklaminslagen ut i hela världen. 


För information och beställning;

Mail; info@deborahenglund.com
Mobil; 0768-355960Populära inlägg