Spotify på företaget? Fel konto kan ge grova bötesbelopp.

Spotify´s musiktjänst erbjuder över 30 miljoner låtar och används flitigt av företagare världen över för att höja kundtillfredsställelsen och erbjuda bakgrundsmusik. Vad få tänker på är dock att fel sorts Spotify konto kan generera grova bötesbelopp grundande på storleken på företagets lokaler.
Jag jobbar nu som marknadsförare av Spotify och kan därför erbjuda rabatterat pris på Spotify Business - en mycket bra rabatt du behåller så länge du är prenumerant. Läs vidare.


Spotify i kommersiella miljöer

 

När Spotify används i företagandet i kommersiella miljöer ska upphovsmännen ha en högre ersättning och detta innebär att ett vanligt Premium-konto i verksamheten kan ge dryga bötesbelopp.

Spotify Business är avsedd för företagare och ger låtskrivarna den ersättning de ska ha och därför är ett Business-konto det enda rätta för företagare. Att som företagare använda sig av ett vanligt Spotify Premium är alltså olagligt.

Fördelarna är flera med Spotify Business, bland annat kan ni schemalägga musiken en vecka i förväg. Spelar ni riktigt bra musik så kanske ni får nya följare och kunder som prenumererar på era musiklistor. Men den största fördelen är att företagare med Spotify Business - är laglydiga :-)

 

Normalpriset för Spotify Business är 349 kronor i månaden men jag kan som representant erbjuda Spotify Business för  299 kronor i månaden så länge företaget är Spotify Business-prenumerant.

Kostnaden är avdragsgill och den verkliga skillnaden gentemot ett premium-konto blir i själva verket endast 58 kronor i månaden - med rabatten.


För att teckna Spotify premium med rabatt är ni välkomna att ringa mig på mobil: 0768-355960 eller maila; info@deborahenglund.com så ordnar jag med ert nya Business-konto och när kontot är klart kommer ni att få den information ni behöver via mail från Spotify.

För att ändra från Spotify Premium till Spotify Business så måste ni ha ett annat användarnamn. Om ni mailar så skicka gärna tre olika förslag på användarnamn så det finns alternativ om det ni föreslår skulle vara upptaget.

 

Välkomna till Spotify Business.

 

Deborah Englund 

Mobil: 0768-355960

Mail: info@deborahenglund.com 

Populära inlägg