Skapa Nyhetsbrev. Testa kostnadsfritt i 30 dagar.

Att bedriva affärer med hjälp av webben är ett bra sätt att nå ut till nya besökare men det kräver en hel del jobb. Man måste dessutom lyckas med att fånga upp sidans besökare så att de inte bara surfar vidare mot andra företag inom din nisch. Att knyta ett Nyhetsbrev till websidan är det absolut bästa sättet att skapa en relation till besökaren.

Getresponse erbjuder en månads kostnadsfri test.
Getresponse finns för svenskspråkiga kunder och är väldigt lätt att arbeta med. Längst ner på sidan ställer du in vilket språk du vill ha på Getresponse´s sida.

Getresponse ger pålitliga leveranser och visar statistik på hur mottagaren hanterar din epost, hur många som öppnar och vilka som förkastas som spam.
Du kan lätt överföra emailkontakter från dina kontaktlistor, skapa epostformulär och landningssidor. Du kan skapa röstmeddelanden via epost och skapa Nyhetsbrev som fungerar via såväl dator som mobil så att du kan vara säker på att mottagaren får ditt Nyhetsbrev.
Genom Getresponse PRO erbjuder de dessutom möjligheten till webkonferenser för att du verkligen ska få alla verktyg för att nå ut med ditt företagande.

Och nu testar du som sagt Getresponse kostnadsfritt under 30 dagar. Testa HÄR.
Populära inlägg