Sveriges billigaste reklam.

"Stor i orden liten på jorden" heter det visst.
Må så vara! Men det heter även "Ärlighet varar längst" så därför studsar vi vidare i våra ullstrumpor. Vi tror ärligt talat att vi tillhandahåller Sveriges billigaste reklam.

Låt oss ta ett räkneexempel:

Lek med tanken att du har en fantastisk liten produkt som du vill sälja - för 100 kronor.
I vårt räkneexempel visar det sig att du får respons från futtiga 1% (en procent) av de som nås av din reklam. D.v.s. 7000 människor.
Det innebär att du gör en intäkt på 700,000 kronor. (Minus 18,995 kr plus moms - i kostnader för en veckas annonsering, 300 radioinslag över hela landet.)

MEN - vi tänker oss följande:

Endast en (1) promille nappar på ditt erbjudande, dvs 700 lyssnare vill köpa din produkt för 100 kronor.
 700 gånger 100 ger en intäkt på 70,000 kr minus reklamkostnader.

Ingen reklam garanterar någon försäljning. Men är ditt erbjudande attraktivt så bör annonsering via oss vara den bästa investeringen du gör när det gäller marknadsföring och reklam.

I jämförelse kan vi ta mailutskick:  Att köpa e-postadresser för att skicka sin reklam via e-post genererad en kostnad på ca 10 kronor per adress, Det innebär alltså att du för 20,000 kronor når ut till 2000 potentiella kunder - men du har inga garantier för att mottagaren öppnar ditt mail - och det mest troliga är att din reklam fastnar i SPAM-filtret.

Så; Vad erbjuder vi då för sorts reklamplats; Jo, dels har vi Radioreklam med gemensamma reklamkampanjer över hela landet.
För den mer sparsamme annonsören erbjuder vi marknadsföring online. Sidan kanske inte är den mest avancerade men vi kan vår sak och sidan fyller sin funktion och leder nya besökare och kunder till din websida och ditt företag - det är huvudsaken.
Populära inlägg