Länkbyte, ett sätt för websidan att klättra till toppen av sökmotorerna

Nu intensifierar vi vårt klättrande mot toppen av sökmotorerna. Häng med du också!

För att nå toppen och ligga på förstasidorna på sökmotorerna - vilket är a och o för alla som vill ha besökare till sina Websidor och bloggar - så behöver man ha länkar som "pekar in" mot den egna bloggen, websidan. Detta för att sökmotorerna lägger inte energi på websidor som ingen intresserar sig av.
Att en websida är intressant det avgör sökmotorerna genom hur många andra websidor som rekommenderar sidan, dvs hur många andra websidor som lagt upp länkar på sin websida till siter som de tycker är värda ett besök.
Svårt att förklara på ett enkelt sätt - men en viktig metod för alla som arbetar seriöst med synligheten på sökmotorerna som Google, Yahoo, Bing etcetera.

Vi arbetar målinriktat med just rankningen på sökmotorerna, det är vad vi gör, vårt kall :) och vi är bra på det vi gör.

Nu erbjuder vi länkbyte. Vad det innebär är att ni lägger upp en länk till oss på er websida och som tack för det så lägger vi upp en länk till er websida. Win/Win alltså.

Vi söker även Gästbloggare som skriver intressanta blogginlägg och samma sak här; som tack för era inlägg så leder vi nya besökare till era websidor. Win/Win :)

Skicka era länkar och era blogginlägg till; annonslinjenblogg@gmail.com

Vi söker även säljare och marknadsförare av Rikstäckande Radioreklam så om du är en skicklig säljare som sporras av att arbeta utan lönetak så är du välkommen till oss. Mer information om jobbet som säljare här.
Länka

Populära inlägg