Richard Branson tipsar om personalvård.

Sir Richard Branson, det kreativa geniet och entreprenören har en ödmjuk och lättsam attityd till detta med att driva företag. Han gillar att ha roligt. Livet ska vara kul och man ska tycka om det man gör. Varför ska man ägna sig åt sånt som är trist?
Han började bygga på sitt imperium tidigt då han i 20-års åldern startade skivutgivning i det som kom att bli det världsberömda skivbolaget Virgin med artister som Mike Oldfield och Sex Pistols.
Det kan tyckas märkligt att gå från skivbolag till flygbolag men inte i Richard Bransons värld. Han skulle flyga från en ö till en annan då flygbolaget han skulle åka med fick problem och avgången försenades. Inga problem tyckte Branson, såg sig omkring och fick ögonen på ett passagerarplan som stog parkerat. Han letade rätt på piloten och erbjöd honom en summa pengar mot att han flög till önskad destination. Inga problem sa piloten. "Deal" sa Branson och sen sålde han biljetter till alla de andra försenade resenärerna - och saken var biff - han hade ytterligare en sträng på sin lyra av företagande.
Från Charterplan till rymdfärjor kanske inte steget är lika långt men man bör nog vara av samma äventyrliga sort som Sir Richard Branson för att våga sig på såna högt flygande företagsideer.

Här delar han med sig av ett Bransonskt tips på hur man bäst vårdar sin personal:


Populära inlägg