Offerter från Bilverkstäder - ett lätt sätt att välja rätt.


Autobutler är en webbaserad och fristående verkstadsportal där du som bilägare snabbt och enkelt kan inhämta offerter på reparation och service till din bil hos några av landets bästa verkstäder. Autobutler hjälper dig att spara pengar på ditt nästa verkstadsbesök oavsett typ av uppdrag. Autobutler ger dig också trygghet och tydlighet genom offerterna och hjälper dig att hitta en bra bilverkstad nära dig.

När du fått dina offerter är det dags att jämföra anbuden baserat på parametrar så som pris, kvalitet på reservdelar, garantier på reservdelarna och arbetet, avstånd till verkstaden samt betyg och omdömen från andra bilägare, som tidigare använt samma verkstad via autobutler. Detta ger en otrolig trygghet och ger dig säkerheten om att pris och kvalitet stämmer överens, dessutom ger det dig flexibilitet att välja just den verkstad som du vill anlita.

Autobutler’s reparationsavtal
Autobutler har, med utgångspunkt i vår reparationsavtal, ställt upp en rad villkor som alla verkstäder som registrerar sig på autobutler måste följa. Det är din trygghet för en bra verkstadsupplevelse och precis lika viktigt för en skälig verkstadsräkning.

Val av verkstad och överblick
Autobutler ger dig en överblick över bilverkstäderna, förutom att hitta en verkstad nära dig kan du läsa mer i verkstadsprofilen och verkstadsbeskrivningen, specialkompetenser och tjänster, samt annan aktuell information så som adress, öppettider, kontaktinformation m.m.
För att ge bästa insikt och trygghet vid val av verkstad presenteras andra kunders betyg och omdömen för samtliga verkstäder på autobutler. Tillsammans med offerterna du får via autobutler ger detta dig bästa tänkbara utgångsläge att välja verkstad och att få en skälig verkstadsräkning.

Vi vill göra ditt bilägande enklare och billigare
Med en bilprofil på autobutler är du på god väg att få ett enklare och billigare bilägande!  Med en bilprofil kan autobutler hjälpa dig att spara pengar på bilförsäkringen, vägassistans, kontroll och tester. Dessutom kan du få påminnelser via e-post nästa gång bilen ska på besiktning eller service. Dessutom kan du med fördel samla alla dina verkstadsräkningar, besiktningsprotokoll, intyg m.m. i din bilprofil, på så sätt har du allt på samma ställe. Det blir både överskådligt och kan ge bättre bilekonomi.

Spara tid och upp till 40 % på din verkstadsräkningPris bilreparation


Populära inlägg