Larm från världsledande leverantörer till låga priser.

Vi erbjuder ett brett sortiment av larmsystem från världskända tillverkare som DSC, Optex, Samsung, Panasonic m.fl. och detta till priser som är upp till 30% lägre än våra konkurrenters.

Vi säljer kompletta larmsystem med rörelsedetektorer, kameror, syrener, trådlösa larmsystem och porttelefoner, kompletta brandskyddssystem mm, mm.
 Vi har även kameraattrapper till låga priser, attrapper som är skickligt tillverkade och ger intrycket av exklusiva utföranden och full funktionalitet men till långt lägre pris än fullt fungerande apparatur.

I vårt sortiment finns även larm för fritidsbåtar och fritidshus larm som vid intrång skickar varningsinformation till mobiltelefoner och datorer.

Att finansiera larmsystem och brandvarnare resulterar i de flesta fall i sänkta försäkringskostnader och är en ren investering i såväl säkerhet, skydd och ekonomi.


Vi erbjuder lättillgänglig support med sena öppettider och du som kund får snabbt den hjälp du behöver men säkerhetssystemen är lättinstallerade - men vi står till tjänst med den service du behöver i de fall behovet uppstår.

Snabba leveranser.

Säkerhet, trygghet, kvalitet och service är ledord för vårt företagande.

Handla marknadens mest prisvärda hemlarm i olika paket med GSM, smartphone app och mycket mer.

Populära inlägg