Bokföringsprogram Online. Det enkla är det geniala. Testa utan kostnad i 30 dagar.

Bokföring, fakturering, momshantering och redovisning tillhör vardagen för varje företagare och det tar en stor del av företagets tid i anspråk.
E-conomic har förenklat det hela och skapat ett program som 100-tusentals företagare, världen över,  nu använder för att effektivisera budgetarbetet och frigöra tid och fokus till företagandet och affärerna.

Programmet är intuitivt och lättanvänt och du kan samla all din administration genom att koppla samman webshopar, löneprogram och kundadministration med vår programvara så att du bara behöver föra in dina noteringar en gång i stället för att hoppa mellan olika system.

Du skapar fakturor, order och skickar eventuella påminnelser. Mycket enkelt redovisar du moms och tar ut rapporter som balans- och resultaträkning.

Programmet är webbaserat och all information sparas online och finns tillgängligt för dig så att du kan bokföra och fakturera vart du än befinner dig, dygnet runt, 365 dagar om året.

Just nu testar du E-conomic kostnadsfritt under 30 dagar. Besök E-conomic´s websida HÄR och stifta bekantskap med företaget bakom Europas mest framgångsrika bokföringsprogram.

Populära inlägg