Vardagslyx för alla. RUT gör det möjligt.

Service - tillgänglig för alla. Vi finns över hela Sverige och erbjuder städtjänster, fönsterputs, byggstäd, visningsstäd och flytthjälp bland annat till såväl privatpersoner som företag.

Att ha en privat städerska har hittills varit en lyx få förunnat men med RUT-avdraget är det numer en möjlighet för alla som är över 18 år och betalar skatt i Sverige.

Nu erbjuder vi en provstädning för endast 99 kronor i timmen. Vid denna provstädning träffar ni den serviceperson som sedan kommer att bli er fasta kontakt. Ni binder er inte till någonting efter en provstädning som denna.
Vi kan även komma till er på ett kostnadsfritt hembesök så att ni kan bekanta er med oss och få svar på era frågor.

När ni anlitar vår firma kommer ni att ha en och samma person som utför tjänsterna varje gång och denne utför städning, fönsterputs etcetera enligt de önskemål ni har.

När man anlitar oss för flyttstädning ingår fönsterputsen. Vi har alltid två veckors garanti på flyttstädningen vilket innebär att om ni inte blir nöjda så återkommer vi och åtgärdar problemet utan ytterligare kostnader.

Vi kan även ta hand om flytten så att ni kan fokusera helt på er nya bostad och lämna den gamla bakom er.

Visningsstädning inför en hus- lägenhetsförsäljning kan vara väl investerade pengar då ett gott intryck ofta genererar ett högre slutpris.

Service, pålitlighet, punktlighet och trygghet är viktigt för oss och ni behöver aldrig vara oroliga för att någonting skulle gå sönder till exempel då vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner kronor.
Alla som arbetar för oss har skrivit under ett sekretessavtal vilket är ytterligare en trygghet för våra kunder.

Besök vår Websida HÄR för mer information. Välkomna!


Populära inlägg