Resa med poäng. Så här fungerar det. Video.

 Marknadsföring för ett av mina säljuppdrag.

Resa med poäng, RCI points - Vad innebär det? Jag har skrivit tidigare om denna möjlighet att resa med poäng utan att behöva vara andelsägare eller ägare av Timeshare - men vad innebär det egentligen?

Med RCI har man tillgång till över 5000 olika semesteranläggningar världen över vilket gör RCI till Världens största resebyrå. Nu är den tillgänglig för alla för nu behöver man inte vara andelsägare längre - och här i den här videon förklarar jag vad det innebär att resa med RCI points och vad det innebär att vara medlem i en semesterklubb. Jag visar olika sätt att resa på, hur man använder poängen och hur man kan resa med sista minuten som klubbmedlem. 
RCI erbjuder även mycket bra priser på flygresor, hyrbilar och kryssningar.

Ett medlemskap gäller för hela familjen och man kan även lösa gästcertifikat för icke-medlemmar..
Företag kan lösa medlemskap under förutsättning att en juridisk person finns på medlemsavtalet.

Kampanjerbjudanden till mycket bra priser.

Använder man inte upp sina poäng under sitt första år som medlem kan man spara poängen i upp till tre (3) år.

Nu har ni möjlighet att jämföra priser på resor med semesterklubb och era egna planer genom att få tillgång till Loginword till RCI´s websida.  

Nu har du möjligheten att logga in i RCI´s resesystem och jämföra semesterklubbens kostnader för de resor du har planerat att göra.
Du har nu alltså möjligheten att vända ut och in på semesterklubbens alla resmål och erbjudanden och bekanta dig med alla fördelar man erhåller som medlem i en semesterklubb.

Kampanjerbjudande om poäng paket och ett års medlemskap.
Paketen kostar:

3500 dollar för 100,000 poäng - 2-10 veckor på resort, beroende på säsong
6500 dollar för 250,000 poäng - 5 - 25 veckor
9,500 dollar för 500,000 poäng - 10 - 50 veckor på resort för hela familjen.För att få tillgång till Login och Lösenord till RCIs portal behöver du ringa eller maila till;

Deborah Englund
Mobil: +46(0)768-355960
info@deborahenglund.com


Populära inlägg