Omvandla besökare till Leads. Testa kostnadsfritt.

Undrar du som företagare varför du inte lyckas fånga upp dina besökare även fast sidan är välgjord och ni gjort allting rätt för att ranka på sökmotorerna!? Misströsta inte. Detta är ett problem som alla företag kämpar med därför ingen är immun mot besökarnas fria vilja – den fria vilja som besökarna använder för att undersöka olika erbjudanden och jämföra priser.
Faktum är att i normalfallet så är det bara 2% av besökarna som agerar så som man hoppas och skriver upp sig för ett nyhetsbrev eller tar kontakt - övriga besökare surfar vidare -  i 98% av fallen - för att undersöka konkurrenternas utbud.

Nu finns det dock ett enkelt sätt att fånga upp sina besökare och på så vis få ett försprång gentemot konkurrenterna på marknaden. En leadgenerator. Genom ett samarbete med Google Analytics kan företaget se exakt vilka som besökt websidan – och på så vis få heta leads att kontakta.
Via programmet får du information om vilka företag som besökt din websida. Detta är en fantastisk möjlighet för DITT företag. Du fångar upp informationen om vilka som besökt företagets websida - och vidarebefordrar kontaktinformationen till företagets säljare.

Informationen om vilka som besöker sidan är ovärderlig för varje företagare.
Du kan skräddarsy programmet efter den information du vill ha, filtrera och sortera och skräddarsy informationen och på så vis uppnå en allt träffsäkrare lista av potentiella kunder och affärspartners för dina säljare att kontakta.
Detta leadsprogram leder till mindre resursslöseri och effektiviserar dina säljares arbete vilket i sin tur besparar företaget såväl tid som pengar och ökar intäkterna.
Det behöver jag naturligtvis inte förklara för er! Detta förstår ni ju säkerligen.
Nej – det är faktiskt inte så säkert. Låt mig ta ett exempel, ett mycket enkelt sådan – er websida;


OM er information hade varit vattentät och besökarna fångat upp precis alla fördelarna med just ert företag så hade de ju inte surfat vidare till era konkurrenter – eller hur!? Ändå gör 98% av besökarna just det – surfar vidare.
Nu kan ni få kontaktinformationen – ringa upp dem, lokalisera deras behov, svara på deras frågor, röja alla deras tvivel och knyta nya affärskontakter.

Just nu testar ni detta program utan kostnad i 30 dagar. Mer om Leadfeeder.


Deborah Englund

Populära inlägg